Subject: vim li cas txiv neeg thiaj li dag hlub Wed May 25, 2011 9:02 pm
nyob zoo rau nej txhua leej thiab txhua tus, kuv xav paub seb puas muaj leej raug dag hlub los ntawm cov txiv neej uas tsis muaj lub siab hlub tiag es lam dag ntxias yus xwb na los? thov muab tswv 8 seb.......
Butterflylover Professional Level Iv
Posts : 451 Points : 438 Reputation : 3 Join date : 2010-02-26 Age : 84 Location : USA
Subject: Re: vim li cas txiv neeg thiaj li dag hlub Thu Jul 07, 2011 10:31 am
Qhov kuv xav yog: Peb poj niam siab zoo heev li lawm xwb. Li no txiv neeg thiaj li dab tau peb. Tsi tag li los thaum poj niam nws hlub lawm ces nws hlub tiag xwb. Txiv neeg feev coob ces lawm yeej tsi nyiam hlub yus li. Lawv lam los dag kom tau yus lub cev xwb. Tag lawm ces lawv tsi k lawm. Tsi hais tag txiv neeg but feev coob zoo ntawm.
Thiab ib qhov kuv xav mas. Muaj ib cov poj niam nas lawv yeej tsi k lawv tus kheej li. Tham tso dag nrog rau txiv neeg li cas los yeej tsi mind li. Thaum tus txiv neeg nws paub tias tus poj niam no mas nyiam tham lus tsi zoo los yog tso dag heev li. Lub sij hawm zoo li no lawm ces txiv neeg move in los nrog yus tham uasi lawm xwb. Tus poj niam nws tsi ua zoo siab ces tos nco xwb nws twb to late lawm.
Now a day tsi hais poj niam los txiv niam yeej txawj dag lawm. Yuav tau zoo saib lawm xwb. Yog tsi becareful ces yeej yuav mag dab xwb. Tiam sis yeej tsi paub tias tus tug tus zoo li. Qhov no ces trust yus tus kheej lawm xwb....
Subject: Re: vim li cas txiv neeg thiaj li dag hlub Thu Jul 07, 2011 11:27 am
Wow......cas neb yuav tham tau kaj siab ua luaj li tiag os. Kuv xav paub lo, "Dag Hlub" seb zoo npaum li cas. Yog lo dag hlub zoo li lub pas dej ntshe kuv yuav cuam ya rau hauv lub pas dej es mam li qi muag mloog seb yus yuav tog los ntab. Qhov kuv ntshai mas tsam yus ua tsis tau pa xwb.
Subject: Re: vim li cas txiv neeg thiaj li dag hlub Thu Jul 07, 2011 11:30 am
Seb nej kev sib hlub yog qhov twg xwb lau...
Yog tias nej sib hlub hauv internet xwb no mas kuv xav tias anything goes....vim internet ces tsis tshua muaj qhov tseeb.
Yog tias nej kev sib hlub yog real life face to face no ces kuv kuj tsis paub hais li cas thiab...vim tias neeg nyias muaj nyias siab, nyias muaj nyias homphaj, ib leeg control tsis tau ib leeg siab....
Vim peb ua neeg zoo li no ces raws li kuv xav, txhob muaj premature promise, vim promise are usually made to be broken. Txhob muaj premature commitment, vim commitment usually made to hurt. Yog koj thiab nws yeej sib hlub lawm tiag tiag es tsuas yog txoj kev tuag thiaj cais tau neb lawm xwb no ces mam make promise thiab commitment es thiaj tsis mob siab.
Tsis tag li, txhob muaj expectation thiab. Sometime peb ua neeg...peb ntsib kiag ib tug neeg peb xav tias zoo no xwb ces peb txawm cia li muaj expectation lawm....thaum kawg tsis workout ces nws hurt peb.
Subject: Re: vim li cas txiv neeg thiaj li dag hlub Thu Jul 07, 2011 1:06 pm
SiabCobXub wrote:
Seb nej kev sib hlub yog qhov twg xwb lau...
Yog tias nej sib hlub hauv internet xwb no mas kuv xav tias anything goes....vim internet ces tsis tshua muaj qhov tseeb.
Yog tias nej kev sib hlub yog real life face to face no ces kuv kuj tsis paub hais li cas thiab...vim tias neeg nyias muaj nyias siab, nyias muaj nyias homphaj, ib leeg control tsis tau ib leeg siab....
Vim peb ua neeg zoo li no ces raws li kuv xav, txhob muaj premature promise, vim promise are usually made to be broken. Txhob muaj premature commitment, vim commitment usually made to hurt. Yog koj thiab nws yeej sib hlub lawm tiag tiag es tsuas yog txoj kev tuag thiaj cais tau neb lawm xwb no ces mam make promise thiab commitment es thiaj tsis mob siab.
Tsis tag li, txhob muaj expectation thiab. Sometime peb ua neeg...peb ntsib kiag ib tug neeg peb xav tias zoo no xwb ces peb txawm cia li muaj expectation lawm....thaum kawg tsis workout ces nws hurt peb.