hnub no tsis zoo li yav ntuj thaum i yuav ua li cas lub siab thiab li yuav zoo hnub no rov ntsib tsis pom koj lub suab luag ntxi kuv lo lus hlub rau koj twb tsis zoo nroo
yuav ua li cas lub siab thiaj li zoo khawv chim ntawm kuv ces twb yuav rov puas hlwb sib ntsib zaum no twb tsis zoo hais lus sib phim ntshe yuav nyiag ua laj muam saib koj lawm xwb
Kuv ma nco nej thiab xav tuaj kawg tab sis tuaj tsis tau lawm xwb os. Puas yog tim kuv es thiaj kho siab ma? Yog tim kuv tiag no ces mloog zaj nkauj no Yog muaj siab tiag ces tsis muaj hnub ncaim os nawb.hahahahahaha
YwjSuab wrote:
NkaujHmoob....cas tav li no mam li rov pom koj. Vim koj es thiaj li mloog cov nkauj kho siab ntag....hahaha Ua lub neej laus nkaus lawm los thiaj tseem nco koj na...j/k
Mi Noog Guest
Subject: Re: thaj chaw mloog nkauj Fri Oct 19, 2012 11:32 am
Txhua yam nws hloov raws lub caij lub nyoog, koj puas ntseeg tias lub caij no yog lub caij nplooj ntoo zeeg, tig ntsia sab twg los zoo nkauj tag li.
Subject: Re: thaj chaw mloog nkauj Fri Oct 19, 2012 11:43 am
txhua yam hloov..........raws lub caij nyoog kuv yeej yoog..........raws li koj qub kev sib hlub..........nyob saum lub lwg ntsia sab twg.........yog li koj hais me leej ntxhais..........txawj tham lus zoo
Thov txim ntau vim kuv tsuas sim sau paj huam raws koj cov lus rau lub caij nplooj ntoos zeeg xwb os Mi Noog.
Kuv ma nco nej thiab xav tuaj kawg tab sis tuaj tsis tau lawm xwb os. Puas yog tim kuv es thiaj kho siab ma? Yog tim kuv tiag no ces mloog zaj nkauj no Yog muaj siab tiag ces tsis muaj hnub ncaim os nawb.hahahahahaha
NkaujHmoob a.....koj txhob dag li ko tsam npam koj nco peb tiag tiag nawg....hahahha...j/k. Koj es twb tsis nim nco peb thiaj li tsis tuaj nrog peb tauv pem. Yeej yog tim koj tiag li hos Nkaujhmoob....nrog mloog zaj no thiab nawb Ua tsaug rau koj zaj nkauj zoo heev li os yom.