hnub no tsis zoo li yav ntuj thaum i yuav ua li cas lub siab thiab li yuav zoo hnub no rov ntsib tsis pom koj lub suab luag ntxi kuv lo lus hlub rau koj twb tsis zoo nroo
yuav ua li cas lub siab thiaj li zoo khawv chim ntawm kuv ces twb yuav rov puas hlwb sib ntsib zaum no twb tsis zoo hais lus sib phim ntshe yuav nyiag ua laj muam saib koj lawm xwb
Subject: Re: thaj chaw mloog nkauj Wed Jan 22, 2014 10:08 am
Nkaujnagtshia wrote:
Nyob zoo Xyoo tshiab 2014 rau koj os ywjsuab,Me nraug hmoob txhoj puab,Koj mus nkaum rau qhov twg lawm.Leej twg tuav koj cia tsis pub koj tawm,Cas koj nim mus ntsiag moo,NaTshia niaj hnub tuaj zaum nroo,Ntsia xub ke li ntsoov,Nim ua zaim muag pom ywjsuab tus me duab ntxoov tam tus duab tshav ntuj ci.Saib mus ti nim yog cua tshuab nplooj ntoo zeeg,Cas koj cia nagtshia tuaj zaum mloog nkauj 1 leeg,Cas ntuj ntsiag moo tsis hnov nws xov,Tsuas hnov me cua ntsawj nplooj lwg nrov lawm xwb os ywjsuab,Ntev lawm es koj puas nyob kaj.NkaujNagTshia ceskho kho lub siab ua mob ntsuj ntsoosrau nruab plaw tsis muaj hnub yaj os ywjsuab hnub no pom koj hauv koj lub tsev tso nkauj es los saib koj thiab nqa 1 zaj yas suab los rau koj mloog ,Nws muaj lub sua hais tias,Tsuas tshuav txoj phuam no uas seem cia ua dab muag.Sib ntsib dua os me phooj ywg YwjSuab......
NkaujNagTshia.....
Nyob zoo rau koj os NagTshia tus me neeg ncauj npliag. Koj tuaj mloog nkauj es koj tsis tsa YwjSuab sawv los nrog koj mloog li ua rau YwjSuab tos tos koj ua rau tus dej nab khoom nqhuab lawm tiag..... YwjSuaj tsim los ces twb rov tawm rau xyoo tshiab tsav muag saib na ha NagTshia twb mus nrog lawm lawv kav kiab. Ua tsaug uas koj tseem nqa nkauj tuaj tso rau YwjSuab tau mloog thiab nawb.
Subject: Re: thaj chaw mloog nkauj Fri Jan 24, 2014 9:55 am
YwjSuab nyob zoo os nraug hmoob siab zoo,Cas nws nim mus lawm ntsiag moo ,Hnub no rov ntsib nws nov,Mloog zoo yam lub siab rov sov,Rov tuaj saib nws lub tsev nkauj es rov qab lawm os tuaj li nws twb dhau toj dhau dawm,ces mam los saib nws dua mog ua tsaug zaj zoo nkauj nawb los
Subject: Re: thaj chaw mloog nkauj Fri Jan 24, 2014 10:21 am
NkaujNagTshia....cas es tuaj tso tseg tau koj tus me xyw cia ua lub chaw tshua xwb ncauj tsis hais los lub kua muag ntws sis. Zoo siab thiab ua tsaug uas koj tseem ncig tuaj tso ib txoj kev kaj rau ntawm YwjSuab lub me npoo ncoo nawb mog nkauj hmoob zoo.