Subject: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed Mar 02, 2011 11:42 am
Kuv tuaj nrhiav koj lub topic tsis pom lawm es nws txhob txhawj es ua siab loj tuaj hauv nws lub tsev nov ces nws muaj key zoo zoo lawm ces nws xav sau dab tsi los tau os. Kuv los tsis paub thiab txawm li cas los peb tham qhov zoo siab xwb es yam twg yog neeg tsis nyiam thiab muaj tus tshem lawm los mam ua dua os.
Nkaujswmnco, peb lub zos nov yog zos ywj siab es nws txhob ntshai dab tsi os. Yog yam twg ploj lawm los peb mam ua dua rau koj dua los tau vim tias peb xav ib yam li koj xav thiab es peb tsis muaj sib ceg es peb nyiam hais hlub xwb vim peb tuaj nyob nrauj teb nov peb sawv daws yeej ntsuag nos tag tus vim peb tsis muaj teb muaj chaw los peb twb tuaj ua luag neeg tag ces peb twb muaj teb muaj chaw ua peb tug lawm ces zoo siab muaj peb sawv daws cov tseem xav tuaj kov key boards laug hnub ua si thiab os. Tos kuv hais li mas vim peb tsis khoom mus saib TV thiab mloog xov tooj cua vim yus cov me ntiv tes pheej xav xav khob tag li xwb ces thiaj li tseg tsis tau yus lub me pc xwb.
Last edited by Nujqiam on Thu Apr 07, 2011 1:51 pm; edited 1 time in total
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed Mar 02, 2011 10:16 pm
Mi leej nus Nujqiam tug zoo tswv zog,
nkaujswmncu nyob zoo os! koj ne puas nyob zoo hab? nkaujswmncu vaam hab ca sab tas koj hab koj tsev tuab neeg yuav noj qaab nyob zoo, nkaujswmncu thov tswv ntuj foom koob moov rua tej tug tuab neeg zoo zoo le koj hab koj tsev tuab neeg.
nkaujswmncu zoo sab koj lug sab nwg hauv nuav, ua tsaug ntau ntau nawb mog!
Lub topic ho ces tsis ua le caag os, leej twg muab delete lawm ces delete lawm xwb, I should never asked, nkaujswmncu tsis chim tsis tus sab os, tabsis mi sab mi ntsiv quav xwb heheheheheheh what done is done and we can't change it, but tsis paub le hab tas caag txhaj le muab ib cov tuab neeg zoo le ho hab kav laam, peb ua tuab neeg nyob ces peb yuav tau kaav peb tug laam es peb txhaj le tsis laam xwb! yog thaum peb tsis kaav peb tug laam lawm ces yuav zoo le tej yaam nuav ua xaav ua le caag los ua tau xaav delete leej twg lub topic los delete tau..........thov zaam ntxim nawb mog!
zoo sab ntsib koj, ca sab tas yuav rov ntsib koj dlua!
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Sat Mar 05, 2011 4:45 am
Nkaujswmnco,
Ua tsaug ntau rau koj tseem thov Tswv Ntuj foom koob hmoov tej tus neeg zoo li kuv thiab os. Koj mas txawj hais lus kaj siab lug rau kuv tag li xwb es Hnub no, koj thov Ntwv Ntuj foom koob hmoov rau kuv ces kuv mus nrhiav tau zaj nkauj kuv xav txog Tswv Ntuj rau peb sawv daws mloog thaum lub caij peb tuaj ua si es ho muaj qeej leej muaj kev txhov siab txog nyias tus kheej.
Maiv Lug Xyooj zaj yas suab nov qhia tau tias nws txawj hloov daim background tau zoo li siab xav lawm. Kuv los yeej nyiam tej hom video kom muaj background txawv li nov thiab. Nej lam saib tej videos raws li kuv mus soj ntsuam seb puas muaj yam zoo rau peb saib xwb os. Kuv ntsias Maiv Lug Xyooj daim video es pom ob tug pw ua ke hauv daim duab mas txaus luag ua luaj li.....hahahahaha. Kuv xav kom kuv yog tus pw npuab ntus pom niam es txhob yog tus poj niam pw npuab tus txiv neej xwb vim nkawv pw li ntawm ces tsis sov nkawv siab li os.