Subject: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed Mar 02, 2011 11:42 am
First topic message reminder :
Kuv tuaj nrhiav koj lub topic tsis pom lawm es nws txhob txhawj es ua siab loj tuaj hauv nws lub tsev nov ces nws muaj key zoo zoo lawm ces nws xav sau dab tsi los tau os. Kuv los tsis paub thiab txawm li cas los peb tham qhov zoo siab xwb es yam twg yog neeg tsis nyiam thiab muaj tus tshem lawm los mam ua dua os.
Nkaujswmnco, peb lub zos nov yog zos ywj siab es nws txhob ntshai dab tsi os. Yog yam twg ploj lawm los peb mam ua dua rau koj dua los tau vim tias peb xav ib yam li koj xav thiab es peb tsis muaj sib ceg es peb nyiam hais hlub xwb vim peb tuaj nyob nrauj teb nov peb sawv daws yeej ntsuag nos tag tus vim peb tsis muaj teb muaj chaw los peb twb tuaj ua luag neeg tag ces peb twb muaj teb muaj chaw ua peb tug lawm ces zoo siab muaj peb sawv daws cov tseem xav tuaj kov key boards laug hnub ua si thiab os. Tos kuv hais li mas vim peb tsis khoom mus saib TV thiab mloog xov tooj cua vim yus cov me ntiv tes pheej xav xav khob tag li xwb ces thiaj li tseg tsis tau yus lub me pc xwb.
Last edited by Nujqiam on Thu Apr 07, 2011 1:51 pm; edited 1 time in total
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Thu Apr 07, 2011 1:48 pm
Nkaujswmnco,
Nkaujxwmnco, txawm tias 5 6 hnub nov wb tsis tau sib ntsib los kuv twb muaj Nkaujswmnco cov lus khuam siab nyob hauv nov es xav tias muaj ib hnub kuv twb yuav tau Nkaujswmnco los puag pw ko ntawm kuv ib sab es Nkaujswmnco mam li tig kiag los hais Nkaujswmnco cov me lus sov siab rau kuv os. Thaum Nkaujswmnco thiab leej nus tau nyob ua ke lawm ces leej nus yuav mus work ib hnub los yeej nco Nkaujswmnco rau nruab siab tag li xwb es ntshe yuav laj ua hauj lwm tos rov los ntsib Nkaujswmnco hauv tsev es Nkaujswmnco puas kam sawv ntawm lub taw rooj tos leej nus yuam?
Nkaujswmnco, thaum leej nus yog Nkaujswmnco tus Jao Hua Jai lawm ces leej nus mam coj wb mus pw hotel ntawm tog tsev ib week mam li los tsev ua lub chaw nco rau yav neej thaum laus yog Nkaujswmnco ntshai mus kev deb mas yom es puas kam ua li ntawm?
Nkaujswmnco, leej nus nco nco Nkaujswmnco es pw tsis tsaug zog es leej nus thiaj li mus saib lub hli los tseem nco Nkaujswmnco qees tag li xwb vim xav hnov Nkaujswmnco lub me suab luag thiab los me lus deev siab li os.
Nkaujswmnco zaj nkauj mas Nkaujswmnco hav aib xum huav cai li es cas Nkaujswmnco yuav ua rau leej nus lub siab quaj dhi rau Nkaujswmnco lawm xwb os.
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed Apr 20, 2011 9:25 pm
NkaujNyiag wrote:
Nyob zoo os sis Nkaujswmnco,
Koj nyob li cas lawm xwb na lov? Cas tau ob peb hnub no tsis pom koj tuaj teb lus lawm Nyaj koj noj qab nyob zoo thiab pob sis?
Kuv tuaj lawm es los hais nyob zoo rau koj na Nco koj os sis.
Nyob zoo NkaujNyiag,
nkaujswmncu noj qab nyob zoo, two week ago nkaujswmncu moog uasi New York City nyob rua sab New York tseem no no heev rov lug txug tsev ces tau a very bad cold, es txhaj le tsis tau tuaj xwb........
zoo sab koj lug has nyob zoo rua nkaujswmncu.........
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed Apr 20, 2011 10:25 pm
Nujqiam wrote:
Nkaujswmnco,
Nkaujxwmnco, txawm tias 5 6 hnub nov wb tsis tau sib ntsib los kuv twb muaj Nkaujswmnco cov lus khuam siab nyob hauv nov es xav tias muaj ib hnub kuv twb yuav tau Nkaujswmnco los puag pw ko ntawm kuv ib sab es Nkaujswmnco mam li tig kiag los hais Nkaujswmnco cov me lus sov siab rau kuv os. Thaum Nkaujswmnco thiab leej nus tau nyob ua ke lawm ces leej nus yuav mus work ib hnub los yeej nco Nkaujswmnco rau nruab siab tag li xwb es ntshe yuav laj ua hauj lwm tos rov los ntsib Nkaujswmnco hauv tsev es Nkaujswmnco puas kam sawv ntawm lub taw rooj tos leej nus yuam?
Nkaujswmnco, thaum leej nus yog Nkaujswmnco tus Jao Hua Jai lawm ces leej nus mam coj wb mus pw hotel ntawm tog tsev ib week mam li los tsev ua lub chaw nco rau yav neej thaum laus yog Nkaujswmnco ntshai mus kev deb mas yom es puas kam ua li ntawm?
Nkaujswmnco, leej nus nco nco Nkaujswmnco es pw tsis tsaug zog es leej nus thiaj li mus saib lub hli los tseem nco Nkaujswmnco qees tag li xwb vim xav hnov Nkaujswmnco lub me suab luag thiab los me lus deev siab li os.
Nkaujswmnco zaj nkauj mas Nkaujswmnco hav aib xum huav cai li es cas Nkaujswmnco yuav ua rau leej nus lub siab quaj dhi rau Nkaujswmnco lawm xwb os.
Nyob zoo leej nus muaj peev xwm,
Thov zam ntxim rua nkaujswmncu tsis tau tuaj teb koj, nkaujswmncu moog uasi rua New York City nub April 8 lawm ces rov lug txug tsev ces nkaujswmncu tau khaub thuas lawm es txhaj le tsis tau tuaj nrug koj tham, tabsis lub sab yeej ncu koj hab nrug koj hab cov phoojywg nyob huv hmongheaven nua 24/7 le........
Leej nus nkaujswmncu twb has tas koj yog nkaujswmncu tug (Jao Hua Jai) lawm ces leej nus moog twg ces nkaujsmwncu moog ho has xwb, qhov twg muaj leej nus ces thov kuam muaj nkaujswmncu hab xwb.......
Leej nus koj puas ncu nkaujswmncu le koj has tiag mas, ntshe leej nus laam has kuam nkaujswmncu zoo sab xwb lau! tabsis yog ho muaj tseeb le leej nus has ces nkaujswmncu zoo sab xwb, leej nus yog hmo twg ho ncu nkaujswmncu ces noog nkaujswmncu cov nkauj xwb mas mog! nkaujswmncu yeej Huk Jao Sut Hua Jai.........
Leej nus tsis paub tas yog ua lecaag nkaujswmncu post tsis tau video rua koj noog......