Subject: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed Mar 02, 2011 11:42 am
First topic message reminder :
Kuv tuaj nrhiav koj lub topic tsis pom lawm es nws txhob txhawj es ua siab loj tuaj hauv nws lub tsev nov ces nws muaj key zoo zoo lawm ces nws xav sau dab tsi los tau os. Kuv los tsis paub thiab txawm li cas los peb tham qhov zoo siab xwb es yam twg yog neeg tsis nyiam thiab muaj tus tshem lawm los mam ua dua os.
Nkaujswmnco, peb lub zos nov yog zos ywj siab es nws txhob ntshai dab tsi os. Yog yam twg ploj lawm los peb mam ua dua rau koj dua los tau vim tias peb xav ib yam li koj xav thiab es peb tsis muaj sib ceg es peb nyiam hais hlub xwb vim peb tuaj nyob nrauj teb nov peb sawv daws yeej ntsuag nos tag tus vim peb tsis muaj teb muaj chaw los peb twb tuaj ua luag neeg tag ces peb twb muaj teb muaj chaw ua peb tug lawm ces zoo siab muaj peb sawv daws cov tseem xav tuaj kov key boards laug hnub ua si thiab os. Tos kuv hais li mas vim peb tsis khoom mus saib TV thiab mloog xov tooj cua vim yus cov me ntiv tes pheej xav xav khob tag li xwb ces thiaj li tseg tsis tau yus lub me pc xwb.
Last edited by Nujqiam on Thu Apr 07, 2011 1:51 pm; edited 1 time in total
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Tue May 03, 2011 1:43 pm
Nkaujswmnco,
Hnub nov twb yog leej nus sij hawm tsis txaus es thiaj li tsis tham ntau xwb os. Leej nus zoo siab tias NkaujNyiag thiab Nkaujsemnco tuaj share lus ua ke kom peb lub zos nov tshiab tuaj xwb. Leej nus tsis ntxhais Nkaujswmnco li vim Nkaujswmnco twb yog leej nus tus Jao Huam Jai lawm ces leej nus yeej tsis xav li cas ntau li os.
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Tue May 03, 2011 10:22 pm
Nujqiam wrote:
Nkaujswmnco,
Hnub nov twb yog leej nus sij hawm tsis txaus es thiaj li tsis tham ntau xwb os. Leej nus zoo siab tias NkaujNyiag thiab Nkaujsemnco tuaj share lus ua ke kom peb lub zos nov tshiab tuaj xwb. Leej nus tsis ntxhais Nkaujswmnco li vim Nkaujswmnco twb yog leej nus tus Jao Huam Jai lawm ces leej nus yeej tsis xav li cas ntau li os.
Leej nus,
nkaujswmncu zoo sab tau yog leej nus tug Jao Hua Jai!
Leej nus nkaujswmncu yuav ua lub sab luj sab ntev Es saib puas yuav muaj nub tau lug ua leej nus tug zoo nam tsev
nkaujswmncu yuav ua lub sab zoo sab nquag saib puas yuav muaj txug hmoo lug nyob leej nus lub xub ntag rau leej nus puag......
Leej nus, nkaujswmncu thov txim os mog! nkaujswmncu tsis puab tas leej nus tsis muaj sij hawm, leej nus le sij hawm tsis txaus. nkaujswmncu txhawj tas tsaam yog leej nus muaj kev nyuaj sab es txhaj le tau has le rua leej nus.........
Cov tuab neeg nkaujswmncu hlub, nkaujswmncu yeej tsis xaav kuas anything happen rua nwg le hab tsis xaav kuas nwg muaj kev nyuaj sab le hab........
Ua tsaug ntau ntau rua leej nus zaaj nkauj nawb! Love the song!
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed May 04, 2011 4:38 am
Nkaujswmnco,
Zoos siab rau koj cov lus kawg li os vim koj yeej xav tau ib yam li kuv xav es koj thiaj li yog kuv tus jao Huam Jai es kuv thiab li yog koj tus Jao Huam Jai ne puas yog?
Koj zaj nkauj ua rau kuv khos siab zim xwb os. Koj sim mloog kuv zaj seb ho seev txog dab tsi.....hahahahahahaha.