Subject: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed Mar 02, 2011 11:42 am
First topic message reminder :
Kuv tuaj nrhiav koj lub topic tsis pom lawm es nws txhob txhawj es ua siab loj tuaj hauv nws lub tsev nov ces nws muaj key zoo zoo lawm ces nws xav sau dab tsi los tau os. Kuv los tsis paub thiab txawm li cas los peb tham qhov zoo siab xwb es yam twg yog neeg tsis nyiam thiab muaj tus tshem lawm los mam ua dua os.
Nkaujswmnco, peb lub zos nov yog zos ywj siab es nws txhob ntshai dab tsi os. Yog yam twg ploj lawm los peb mam ua dua rau koj dua los tau vim tias peb xav ib yam li koj xav thiab es peb tsis muaj sib ceg es peb nyiam hais hlub xwb vim peb tuaj nyob nrauj teb nov peb sawv daws yeej ntsuag nos tag tus vim peb tsis muaj teb muaj chaw los peb twb tuaj ua luag neeg tag ces peb twb muaj teb muaj chaw ua peb tug lawm ces zoo siab muaj peb sawv daws cov tseem xav tuaj kov key boards laug hnub ua si thiab os. Tos kuv hais li mas vim peb tsis khoom mus saib TV thiab mloog xov tooj cua vim yus cov me ntiv tes pheej xav xav khob tag li xwb ces thiaj li tseg tsis tau yus lub me pc xwb.
Last edited by Nujqiam on Thu Apr 07, 2011 1:51 pm; edited 1 time in total
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Wed May 04, 2011 10:57 pm
Nujqiam wrote:
Nkaujswmnco,
Zoos siab rau koj cov lus kawg li os vim koj yeej xav tau ib yam li kuv xav es koj thiaj li yog kuv tus jao Huam Jai es kuv thiab li yog koj tus Jao Huam Jai ne puas yog?
Koj zaj nkauj ua rau kuv khos siab zim xwb os. Koj sim mloog kuv zaj seb ho seev txog dab tsi.....hahahahahahaha.
Leej nus,
Tsis ua le caag, nkaujswmncu yeej has huv nkaujswmncu lub sab rua leej nus, nkaujswmncu hlub leej nus lawm yeej tsis xaav kuam leej nus muaj kev nyuag sab hab tsis xaav kuam leej twg has ib lu lug tsis zoo rua leej nus le, leej twg has lus tsis zoo rua leej nus xwb ces twb mob mob nkaujswmncu le lawm hab...........
nkaujswmncu noog leej nus zaaj nkauj taag lawm, yog leej nus ncu nkaujswmncu le zaaj nkauj ho has ces nkaujswmncu zoo sab heev le.......
nkaujswmncu los yeej ncu ncu leej nus kawg le hab.......twb tsis pum qaab yuav ua le caag le lawm.........
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Sun May 08, 2011 1:58 am
Nkaujswmnco,
Nkaujswmnco mas cas yuav tshaj lij ua luaj es yuav mus nrhiav tau tej daim video ntxim siab ua luaj li os. Leej nus mloog nkaujswmnco zaj nkauj mas ua rau leej nus nco Nkaujswmnco tag li xwb. Leej nus ces twb tsis nco qab muaj kev nyuab siab li vim leej nus yeej xav nrog sawv daws tham tag tus li os. Nkaujswmnco sim mloog leej nus zaj nkauj nov seb lawv seev li cas...
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Mon May 09, 2011 3:24 pm
Nujqiam wrote:
Nkaujswmnco,
Nkaujswmnco mas cas yuav tshaj lij ua luaj es yuav mus nrhiav tau tej daim video ntxim siab ua luaj li os. Leej nus mloog nkaujswmnco zaj nkauj mas ua rau leej nus nco Nkaujswmnco tag li xwb. Leej nus ces twb tsis nco qab muaj kev nyuab siab li vim leej nus yeej xav nrog sawv daws tham tag tus li os. Nkaujswmnco sim mloog leej nus zaj nkauj nov seb lawv seev li cas...
Leej nus,
nkaujswmncu ces twb tsis paub dlaab tsi le os, twb tsis muaj peev xwm le hab laam moog rua ub rua no poob phem tag ces pum nkauj tes nqaa lug rua leej nus noog xwb.........Zoo mas leej nus noog nkaujswmncu tej nkauj es tsis muaj kev nyuaj sab, leej nus yog ib tug tuab neeg zoo tes leej nus yuav tau nrug txhua leej txhua tug tuab neeg kws tuaj huv hmongheaven nua thaam es puab txhaj le tsis tus sab, es puab txhaj le tsis has tas leej nus sab tsis taus puab!.......
Ua tsaug rua leej nus zaaj nkauj os.....nwg has tau zoo kawg le.
Leej nus nkaujswmnco nrhav tau zaaj nua leej nus noog seb puab has le caag nawb.............
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Thu May 12, 2011 1:57 pm
Nkaujswmnco,
Nkaujswmnco, leej nus ces twb tsis paub dab tsi li thiab os. Leej nus xav kom leej nus muaj sij hawm tuaj nrog sawv daws tham ua si txhawb nqa peb tej kev lom zem kom nyob tau lom zem xauv npo xwb. Thaum twg leej nus khoom ces mam tuaj nrog sawv daws hais lus os. Leej nus nyiam txhua leej txhua tus tag nrho vim ib leeg muaj ib lub zeem muag pom yam leej nus tsis pom thiab paub ces leej nus yeej cia siab rau sawv daws txoj kev lom zem kawg li os.
Subject: Re: Nkaujswmnco Nyob Li Cas Lawm Xwb? Thu May 12, 2011 10:17 pm
Nujqiam wrote:
Nkaujswmnco,
Nkaujswmnco, leej nus ces twb tsis paub dab tsi li thiab os. Leej nus xav kom leej nus muaj sij hawm tuaj nrog sawv daws tham ua si txhawb nqa peb tej kev lom zem kom nyob tau lom zem xauv npo xwb. Thaum twg leej nus khoom ces mam tuaj nrog sawv daws hais lus os. Leej nus nyiam txhua leej txhua tus tag nrho vim ib leeg muaj ib lub zeem muag pom yam leej nus tsis pom thiab paub ces leej nus yeej cia siab rau sawv daws txoj kev lom zem kawg li os.