Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Fri Jan 11, 2013 1:04 pm
| |
kuv me leej hlub kuv nco nco wb lub neej puag thaum ub wb niaj hnub tuaj sib nrhiav .Yog tuaj tsis ntsib ces cuag kuv twb yuav tu siav. Yav tag los.Koj puas nco txog.Yog muab los tig rov qab ces lub kua muag poob lub suab ncia yeej tawm los.Koj puas paub tias kuv nco koj txhua txhua hnub, Kuv ntshaw hnov koj lub suab tshaj kuv ntshaw nyiaj ntsaw kub,Thaum hnov koj lub suab lus ua rau kuv lub plawv nyob tiaj lub siab nyob tus,Txawm koj yuav nrug ntawm kuv deb,koj zoo tam lub me pajlwgdej poob mus ntxaum wb lub me ntiaj teb,Koj lo lus hais hlub kuv.Nws zoo puav tam lub hli dai ncuv ntsa ib tim npoo roob. Yog kuv pom tus duab hli ci ntsa kuv kua muag poob ntav tam kuv tau koj 1 lo zoo lus qhoob nco koj hnub no nco koj tag kis thiab yuav nco koj mus 1 txhisleej nus tus tshua
[center]
lajhoua Guest
Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Wed Jan 16, 2013 1:53 pm
Txhob tu siab me nkauj nag tshia,
kuv twb nrhiav koj los tau ntau xyoo lawm, es xyov yog hmoov dab tsi thiaj rov ntsib koj tus neeg kuv hlub, kuv yeej paub tias xyov koj puas nco txog tus neeg uas peem ciaj peem tuag nrhiav txoj hauv kev kom sib cuag, los twb tseem tsis tau qhov kom zoo xwb luag, es xyov yuav ua cas mas lov, koj tsis paub tias hnub no ces me snow twb los dawb pes vog ya nphoo ntxaws rau txhua txoj me hauv kab, xyov tus neeg kuv hlub nws twb mus nyob zoo li cas lawm os, es koj puas paub tias txawm yuav ua txhua tsav yam los tsis muaj leej twg pab li, tiam neej no yuav kom zoo lub siab ces nthse yog muab koj lub me paj tawg tshiab coj los cog rau ntawm kuv tog tsev, es nruab hnub mo ntuj los kom kuv tau ua tus tswv ywg dej rau xwb thiaj tag ma me nag tshia, yeej paub zoo lawm tias ntev niaj ntau xyoo lawm ces me nroj me tsuag tsis tau twv me dej nag los ywg, ces yeej ua cob pob mob nroos ntsuj ntsuav, yuav loj los loj tsis taus yuav hlob los hlob tsis nyog, zoo puav tam zog li lub me nceb uas yuav lwj, me kab me noog twb tsis kam nrauv, los lajhoua yeej yuav ua twv me av dub av doog los mus cawm nws txoj me siav kom cia tau coj los ua kob me tshuaj kho kab mob siab, es thiaj tsim nyog los ua ib sim nkauj nraug nyob rau ntiaj teb, nws zoo puab tam twv me dej nag yaj los yug ntiaj teb tib neeg zoo li koj thiab kuv mas lov, me neeg zoo tus neeg ntxim hlub, kuv paub zoo lawm tias yog koj mus ua ib lub me neej uas zoo 2 lawm ces yuav tag nrho ib sim neej tsis rov saib qab, cia me npauj npaim ya yuj lis yeev mus nrhiav paj nrauv, los me paj twb tsis kam tawg nra, vim ntiaj teb no me nag axob nag cua twb tsis txawj los, thiaj ua rau leej tig neeg tus ua nco yuav tau taug txoj me kev fab hnyo, mus los dawm tes los los dawm taw os lov me nplooj siab tus neeg hlub tshua.
lajhou
lajhoua Guest
Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Wed Jan 16, 2013 2:04 pm
nkauj nag tshia tus neeg kuv nco, tiam no yuav muab koj nco ua dab neeg coj los khaww cia rau hauv me nplooj ♥ mus tag ib sim os lov, yog tsis tau koj los ua kuv tus ces ntshe yuav ua neeg lwj neeg liam khiav nce toj nqis hav mus nrhiav tsob me tshuaj ntsuab tshuaj vwm noj kom me siab me ntsws lwj dhi thiaj tsis nco txog nws mus ib sim ♥ lajhoua
Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Wed Jan 16, 2013 2:17 pm
Lajhoua,
Koj mas txawj seev tau tej me lus zoo ua luaj rau NkaujNagTshia kawg li hos kuv ces xav nce hlo lub me dav tooj dav hlau yam li plho mus Lostsuas teb vim nco nco Hmoob lub neej yav tag los li os.