Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Tue Oct 18, 2016 10:25 pm
Me leej nus hmoob yajceebtshiabua dab tsi lawm xwb os.Tau ntev ntev lawm uas nkaujnagtshia tsis tau los ntawm lub topic no me leej nus hmoob tus zoo lus thiab qab zib cas nws yuav saub seev kho nagtshia siab ua luaj .Yog muaj tseeb ces nws twb tsis mus ploj qab ntsheeb.Yog muaj tiag ces nws twb tsis mus ploj qab ntxiag yom "Nws tej me lus nim seev kho nagtshia siab qas zim.
Cas nim lig lawm ua rau nagtshia ua zaj ua ntxeev khuv xim.Cas nws me lus saub see nim seev kho nagtshia siab ua luaj xav zaj twg los mob siab xav ntxeev twg los nkaujnagtshia xav quaj os me nraug hmoob" nkaujnagtshia lub siab ces nim khuv khuv xim ntais ua zab ua zuav.Nim xav kom tej me lus nws hais yog tseeb es txhob yog cuav ma.Nagtshia lub siab nim lwj tag ua zuav ua zi' xav kom tej me lus nws seev nim txhob yog cuav es yog tseeb thiab txhob yog lam dag ntxi na yom yajceebtshia tus neeg ncauj liab ..e"
Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Thu Oct 27, 2016 7:03 pm
Kheevlam kuv muaj tis li tej me noog liaj me noog dav Kuv yuav ya yuj mus ncig kom thoob lub ntiajnrag Kuv yuav mus nrhiav kuv me nkauj Huab - nkauj Nag
Kheevlam kuv txawj yaj los yog txawj txia tiag Kuv yuav yaj ntshis txia kiag ua nthwv cua txias Kuv yuav yajntsis mus nrhiav kuv me nkauj Huab-Nagtshia
Nkauj-Hmoob Nkauj-Huabsib Nagtshia tus siab zoo Koj txawm los rau ntiajteb tshwmsim nyob leejtwg li nroog Cas kuv yuav nco koj deeg dujdaws hauv lub plawv noj lod tsis qab pw los tsis zoo
Kheevlam kuv paub koj lub me chaw nyob Kuv yuav taug kev-nraim tuaj saib tuaj zov koj pauj txojkev nco Kuv yuav tuaj nyob ze ze koj kom kuv lub me siab rov ciaj sia sov
Tiam no kuv tau los paub koj hauv lub neej li ib nyuagntsis Kuv xav nrog koj hais lus saibpuas yuav nraim tau txojkev tsaus-hli Wb tau sib paub sibntsib li uasi-txojkev hlub kev tshua nyob nrog ibtxhis
Vim dabtsi koj thiaj txav dhau tsis yog kuv li-kuv ho zam dhau tsis yog koj tug Wb txojkev hlub kev nco thiaj sib nrug zoo tamntua dej sabsiv ntws ibvuag yuav rov tu Koj tej me lus hais tej me lus seev kho kuv siab tamli lub paj nroj paj nras ya nruabntug
Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Mon Oct 31, 2016 11:52 am
YajCeebTshiab.Lub xyoo tshiab twb rov los txog lawm.twb tau ntau niaj ntau xyoo tav no tsis pom yajceebtshiab tawm"Cas yaj ceeb tshiab nim tsav hais zoo ua luaj.Twb tau ntev niaj ntau xyoo tav no los tsis pom yajceebtshiab tuaj..Yeej paub tias tiam no nagtshia txoj hmoo yuav tsis txog.Ntshe yuav tos tos me taw rooj tuaj nrog"yeem paub tias nagtshia txoj hmoo tsis muaj >ntshe yuav tos tos yajceebtshiab me taw rooj tuaj yub luaj os lov ua tsaug me lus zoo lus dai siab thiab nkauj kho siab nawb lov yajceebtshiab...