Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Mon Nov 19, 2012 3:18 am
NkaujNagTshia,
Nco ntsoov mus yees duab nej lub peb caug thaum pib mus rau yav tav su es ua kom tau koj daim video xub xub tshwm ces kuv yuav coj los post rau hauv npeb zos nov cia ua keeb kwm dab neeg tseg os.
Qhov kuv nyiaj tshaj yog yees kom pom cov neeg kom tseeb es txhob plooj plooj vim xav pom cov neeg zoo nkauj zoo nraug kom tsim nyob ib lub peb caug es ua tsaug ntau os.
Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Mon Nov 19, 2012 3:58 am
Lojleeb wrote:
Nyobzoo os kuv leej mi hlub nkaujnagtshia cas nim zoo tam li tus dej sib yig lis tsum ntws ntuj nto tav wb txoj mi hauv kab kuv xav tuav lawm koj tes rub lawm koj npab xavkom yog kuv leej mi sev ua kuv leej mi nyab los cas kuv nim nyob ib qho koj nyob ib sab zoo tam lis ntua tus dej hiav txwv quas li nkaus tuaj rau nrub nrab, kuv twb nco nco koj haus dej tsis nqis noj mov los tsis qab , txawm tias kuv nyob ib qho koj nyob ib phab los thov kom koj txhob ua lub siab fab es seb puas muaj ib hnub twg kuv tau tuav koj tes nrog koj nyob ua ib ke, puas tau tuav koj npab nrog koj nyob ib sab.
Nkaujnagtshia kuv nco kojualuaj koj zoo tam li lub mi hnub ci rau kuv pom kev zoo tam li khob mi zoo tshuaj yog ib hnub twg koj khiav kuv mus tso kuv cia ntshe tsis muaj neeg cev tsis muaj neeg ntaus los ntshe lam nyob lam cia li quaj,
nkaujnagtshia koj paub kuv nco koj heev yog ib hnub kuv tsis hnov koj lub suab ces kuv lub plawv yeej txawj ntsoos lub siab yeej txawj seev yog hnub twgkoj khiav kuv mus ntshe kuv lub ncauj yuav mluas lub kuamuag yuav teev.
kheev lam kuv nyob ntawm koj ib sab kuv yuav rub koj kiag los hnia ib pas. kheev lam kuv nyob ze ntshe kuv yuav rubkoj los nrog kuv nrogkuv ua ib ke
Nkaujnag tshia ob peb hnub no kojpuas nco kuv li kuv nco koj cas koj ua rau kuv txawjmuaj kev hlub txawj muaj kev nco tim koj ib leeg xwb ntag mas Ais nyob Ais pheej thab thab Ais tsam no Ais nco nco lawm seb koj yuav ua li cas os lov Luag tej hais tias lawv mob tes vws taw vwm no kuv ces zoo li ib ce vwm tag li lawm heheeheh cia li xa ib co tshuaj hlub tshuaj nco tuaj kuv noj xwb mas,
Nkaujnagtshia seev ua kevlom zem rau koj chav no tej qho hais tsis yog los txhob xav li cas os. thiab yog nkaujnagtshia ho raug leejtwg hlais ntivtes no zam txim pub rau kuv neeg lojleeb li kuv os nawv.
Nyob zoo os me tub LojLeeb,Koj nim hais kho siab tag npaum li no es koj hais daj los hais tseeb. Cia kuv li puag koj duav koj tuav kuv npab,Wb li zoo puav tam me kab npaum kab xi ya rwg li ntxiaj mus ntsauv me paj ntoos paj hmab.Me Tub NraugLojLeebtus luag nyav koj nim hais dai kuv siab dhuam es koj hais tseeb los hais dag.Cia kuv li qawm lias koj npab koj li zias zog lawm kuv duav,Wb li txia ntshis ua me kab npauj los kab xi ya rwg li ntxiaj mus ntsauv lawm1 cim me paj hmab los paj ntshua.
me tub NraugLojLeebLam yog kuv nkaujnag tshia ho zoo puav tam hau tshuaj cawm.Ntshe kuv nkaujnagtshia twb cia siab zuj zog tias muaj ib hnub twg yuav tau me tub loj leeb los ua tus txij tus nkawm. kheev lam nkaujnagtshia nim zoo tam li hauv tshuaj pab ntshe NkaujNagTshia twb cia siab twj ywm tias muaj ib hnub twg NkaujNagTshia twb yuav ciaj lawm koj poj tau ua lawm koj 1leeg nyab mus teev koj qhua tiam koj dab.
Me Tub LojLeeb Yog tsis muaj siab los cia li yog muaj siab tias ces los rub zog kuv nkaujnagtshia mus ntxhi Yog tsis muaj siab los kav liam yog muaj siab tiag cia li rub zog kuv nkaujnagtshia mus hnia. cia kuv NkaujNagtshia nrog koj zaum ua 1 ke yog 1 hnub twg nkaujnagtshia zoo siab ho tau thab chim siab ho tau de.metub LojLeeb ...e yog muaj siab tiag ces rub zog kuv nkaujnagtshia mus zaum ntawm koj 1 sab Hnub twg kuv nkaujnagtshia chim ces tau de zoo siab los ho tau thab .
yog hlub tias ces yuav tsis muaj lam nyob lam quaj.ncontsoov tias 2 lub siab twb cog tau lawm 1 hau zoo tshuaj.yog hlub tiag ces koj yuav tsis muaj lam nyob lam seev,Vim wb lub siab twb cog tau lawm 1 hau mus tshuaj hneev.
Me TubLojLeeb ...e yog u nco nco i ces tuaj rub zog i tes pais i los yeej nco nco u ,yog nco tiag ces tuaj rub zog i tes mus.
hey me tub lojleeb koj ma keej seev kwv txhiaj heev li yog tsis hlub tias txhob tuaj dag hais nco tsam ces 1 hnub twg NkaujNagTshia vwm rau u ces hnav tau ris tsis nco qb hnav tsho mog .
ua tsaug nawb koj zaj lus seev zoo kawg li NagThsia lub topic no seev kwv txhiaj los tau pajhuam los tau hais lus hlub lus nco los tau ,Tau txhua yam uas hais tawm hauv txiv neej lub siab los tiag tiag xwb mog
Tsis tag li thov koj tuaj koom nrog nakujhnubqub kuv tus viv ncaus wb lom zem ntawm no mog thov caw lojleebtus muaj txuj TswvYimZoo............
NkaujTshiaNag .............
Last edited by NkaujNagTshia on Mon Nov 19, 2012 4:29 am; edited 1 time in total
Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Mon Nov 19, 2012 4:25 am
8tos8nco wrote:
NkaujNagTshia,
Nco ntsoov mus yees duab nej lub peb caug thaum pib mus rau yav tav su es ua kom tau koj daim video xub xub tshwm ces kuv yuav coj los post rau hauv npeb zos nov cia ua keeb kwm dab neeg tseg os.
Qhov kuv nyiaj tshaj yog yees kom pom cov neeg kom tseeb es txhob plooj plooj vim xav pom cov neeg zoo nkauj zoo nraug kom tsim nyob ib lub peb caug es ua tsaug ntau os.
TijLaug8Tos8Nco Ntshe yuav nkim koj 1 zaug lus thov mog ,NkaujNagTshia ces twb tsis paub thaij Video li os Thaij tau ces co cuag phim nyab vai co ntoo thiab av qeeg xwb thaij tau los ntshe koj yuav sab tsis tau mog cia kuv mam saib leej twg thaij tau zoo ces kuv mam thov lawv pub rau kuv nqa tuaj tso los tau nawb zam txim nav...me TijLaug siab dawb ...........
Subject: Re: NkaujnagTshia Lub Chaw Seev Lus Mon Nov 19, 2012 4:28 am
nkaujhnubqub wrote:
kuv tias cas koj ua ab tsi ntev ua luaj es yog koj tseem hais kwv txhiaj ntag lov? nyob zoo os..
hehe sis yog kawg twb yog kuv tseem hais kwv txhiaj rau me tub nraug loj leeb os koj tseem nyob thiab los sis kuv thov txim nawb mog
Ntau hnub no es kuv bz heev tsis tau tua saib koj es nco koj kawg li mog maj mam nyob es seev kom ntau 2 kuv mam ruaj nyeem os me viv ncaus siab zoo .....aw.....